Sebuah Catatan Pengembaraan Hidup. Mencari Redha Dalam Realiti Kehidupan. Mengutip Pengalaman Di Sepanjang Liku Perjalanan. Buat Bekalan Mengadap Tuhan.

Cerita Waktu Cuti

Setelah 3 minggu cuti bergaji, akhirnya habislah minggu cuti tu. Hari ni dah start keje. Tension jugak sebab bila datang keje, tempat tu mcm takde cleaner lain cuci jer. Tiga minggu apa korang buat!!!!!!!!!. Hari nie tak sempat nak rehat sebab banyak keje. Lantai depan yang just spot mop, kena mop semua hari nie dari hujung rambut hingga hujung kaki. Punyalah penat. Tapi sabar ler bang, nie jer keje yg ada sebab skrg susah nak dapat keje. satu nisbah 25 org dia punya ratio.

Snow masih lagi tak cair-cair tapi dah jadi keras. Memang licin dan kalau silap boleh tergelincir dengan bangganya. Masa aku pergi beli susu, pair kaki ayam, rusuk kambing, serbuk ketumbar, kulit kayu manis, bunga lawang, asam jawa, kubis dan timun, memang bahu jalan kedai sgt licin dan beberapa kali nak tergelincir. Nasib baik pakai kasut asics yang banyak lagi bunganya.

Esok org mula bekerja dan wife aku mula pergi U and my daughter starts her class. Baby Iman dah mula pandai meniarap. Genap 4 bulan dia dah pandai meniarap. Tapi tak boleh lawan rekod kakak dan abg dia yg boleh meniarap di bawah 4 bulan. Adakah dia boleh memecahkan rekod berjalan seawal 9 bulan 10 hari genap yang dicatatkan oleh kakak Ulfah atau 11 bulan yg dipegang oleh abg Arif. Sama-sama kita nantikan..

2 comments:

  1. Anonymous5:47 PM

    I аm сuгious tο find out what blog platfοrm you havе been utilіzіng?
    Ι'm having some minor security issues with my latest site and I would like to find something more risk-free. Do you have any suggestions?

    my webpage :: hcg diet
    My web site: hcg diet news

    ReplyDelete
  2. Anonymous10:52 AM

    Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this paragraph
    i thought i could also make comment due to this sensible article.



    My web site :: clash of clans astuce

    ReplyDelete

There was an error in this gadget